Manchester City koki keskiviikkona jättimäisen takaiskun, kun se hävisi ranskalaiselle Monacolle Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa 1-3.

Kotonaan pelannut City karsiutui kilpailusta yhteismaalein 6-6. Monacolla oli kaksi vierasmaalia englantilaisia enemmän.

Tänään sunnuntaina City kohtaa kotonaan Liverpoolin kello 18.30 alkaen. Brittikanava Sky Sportsin jalkapallotoimittajan Adam Baten mukaan puolustuslinjaa pitäisi muuttaa rajusti, jos manageri Pep Guardiola haluaa tulosta ottelusta.

– Nyt, kun Manchester City kompuroi jälleen Euroopassa, on selvää, että Pep Guardiolan puolustus pitää rakentaa uudelleen, Bate tylytti Betsafen sivujen mukaan.

– Guardiolan joukkue ”ei ollut kentällä” 45 minuutin aikana Monacossa ja se kostautui. Ensimmäisen osaottelun tuoma kahden maalin etumatka pyyhkiytyi, ja kun City palautti etulyöntiasemansa tauon jälkeen, heidän haavoittuvainen puolustuksensa oli pian taas suojaton.

– Tämä puolustus ei vain ole ollut tarpeeksi hyvä, jotta sen voisi nostaa eliittiin.

Keskiviikon tappio katkaisi Cityn 11 häviöttömän putken. Liverpool on voittanut kaksi viime peliään. Pool on Valioliigassa neljäntenä, pisteen Cityä jäljessä. Se on pelannut pelin manchesteriläisiä vähemmän.