FC Hakalle kaksi uutta pelaajaa – toisella kokemusta Eurooppa-liigasta

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Ykkösessä pelaava FC Haka on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Valkeakoskelaisten riveihin ovat liittyneet 1+1 -vuotisilla sopimuksilla 24-vuotias Lufti Bilali ja 21-vuotias Patrik Ahonen.

Bilali on makedonialainen 185-senttinen hyökkäyspään pelaaja, joka on kotimaansa lisäksi pelannut Sloveniassa. Bilalilla on myös yhden ottelun verran kokemusta Eurooppa-liigan kamppailuista. Hän pelasi viime heinäkuussa Sileks Kratovon riveissä Eurooppa-liigan karsintaottelussa FC Vaduzia vastaan.

Bilali on harjoitusotteluissa onnistunut maalinteossa Hakan paidassa jo kolmesti. Hän paukutti verkkoja helmikuun alkupuolella TPS:ää ja KuPS:ia vastaan ja viime vikolla, kun Haka kaatoi SJK Akatemian harjoitusottelussa peräti 11-0.

Ahonen on keskikenttäpelaaja, joka on aiemmin pelannut pääkaupunkiseudulla Viikinkien, FC Legiruksen ja HIFK:n organisaatioissa. Ahoselta löytyy myös pelejä Suomen poikamaajoukkueista.

Bilalin ja Ahosen ohella Hakan uusia sopimuspelaajia kaudella 2017 ovat Kalle Multanen, Omar Khary, Paavo Ahola ja Ville-Valtteri Starck.

Lähde: FC Hakan tiedote

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!