Joel Pohjanpalo SuomiFutis-sivuston asiantuntijaksi – ”Jollen Danger Zone” valloittaa kanavat!

SuomiFutis-sivusto ja maajoukkuehyökkääjä Joel Pohjanpalo ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Leverkusenissa lempinimeä ”Danger” kantava kärkimies tuottaa asiantuntijana videoita ja kolumneja ”Jollen Danger Zone”-nimeä kantavalle palstalle.

– Lähden mielelläni kirjoittamaan ja tekemään videoita mieliaiheestani: jalkapallosta. Uskoisin, että kaikkea mielenkiintoista täältä löytyy kauden aikana ja uskon, että ”Jollen Danger Zonen” katsojat ja lukijat saavat jotain hyviä juttuja ja fiiliksiä näistä, Pohjanpalo luonnehtii.

– Olen kuulunut aina SuomiFutis-sivuston lukijoihin ja erityisen tyytyväinen olen siihen, että siellä on perinteisesti seurattu Saksan futista. ”Jollen Danger Zonen” kautta sitä seurataan jatkossa varmasti vieläkin enemmän. Hienoa liittyä SuomiFutiksen porukkaan asiantuntijana, Pohjanpalo jatkaa.

Olen kuulunut aina SuomiFutis-sivuston lukijoihin. Hienoa liittyä SuomiFutiksen porukkaan asiantuntijana.

Sivuston perustaja ja sisältökonsultti Pekka Franck luonnehtii yhteistyötä napakympiksi.

– Jolle on yksi mielenkiintoisimmista suomalaisista aktiivifutaajista. Pari ensimmäistä videota etukäteen nähneenä olen vakuuttunut, että moni tulee hämmästymään hänen taidoistaan myös viheriön ulkopuolella, Franck iloitsee tuoreesta värväyksestä.

Mika Salon liityttyä viime viikolla SuomiF1-sivuston asiantuntijaksi (uutinen) tämä on meille toinen nimekäs lisä tekijätiimiimme. Ja eikös sitä sanota, ettei kahta ilman kolmatta? Katsellaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Franck sanailee salaperäisenä.

Tämän uutisen yllä on pieni intro ”Jollen Danger Zonen” videosarjaan. Viikonlopun aikana julkaistavilla ensimmäisillä videoilla Pohjanpalo ruotii seurajoukkueensa Bayer Leverkusenin alle odotusten mennyttä kautta ja Bundesliigan tilannetta ylipäätänsä. Ensi viikolla on luvassa herkkupala, jossa ”Jolle” analysoi Dortmund-kärki Pierre-Emerick Aubameyangin vahvuudet ja heikkoudet.

Videoiden lisäksi viikonlopun aikana käynnistyy myös ”Jollen Danger Zonen” kirjallinen osuus ensimmäisellä kolumnilla.

SporttiTV starttaa – Voita ”Jollen” pelipaita nimmarilla!

Niin ikään tänään perjantaina starttaa YouTubessa jokaisen penkkiurheilijan oma unelmakanava SporttiTV, jonne kootaan mielenkiintoisia videoita eri lajeihin liittyen. SporttiTV tarjoaa ”Salon F1 Cornerin” ja ”Jollen Danger Zonen” ohella jatkossa muitakin säännöllisiä ohjelmaformaatteja sekä muuta urheiluun liittyvää sisältöä.

SporttiTV kannattaa ehdottomasti tilata jo sisällön ansiosta, mutta käynnistämisvaiheessa kanavalla on tarjota houkutteleva lisätäky: Kaikkien kanavan 30.4. 2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Joel Pohjanpalon pelipaita nimikirjoituksella!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille