© Kuva: Getty Images

Kuva: Englannin maajoukkue julkisti uuden vierasasunsa – Rashford kertoi Rooneysta hienon tarinan

Englannin jalkapallomaajoukkue julkisti maanantaina uuden vieraspeliasunsa.

Paidan väri on laivaston sininen. Peliasu on päällä, kun Englanti kohtaa harjoitusottelussa Saksan ensi keskiviikkona Dortmundissa.

Englanti johtaa omaa MM-karsintalohkoansa kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Seuraavaksi Englanti kohtaa Liettuan MM-karsinnoissa Saksaa vastaan pelatun harjoitusottelun jälkeen.

Maajoukkueeseen valittu Marcus Rashford kertoi julkistuskuvan yhteydessä tarinan kapteenista Wayne Rooneysta, joka piti palopuheen viime EM-turnauksessa koetun Islanti-tappion jälkeen.

– Kun Islanti pudotti meidät jatkosta EM-kisoissa, se oli massiivinen pettymys. Me kaikki istuimme pukuhuoneessa, emmekä tienneet mitä ajatella. Mutta sitten Wayne (Rooney) nousi ylös ja sanoi: ”Pitäkää päänne ylhäällä. Meillä on paljon taisteltavaa tulevaisuudessa. Katsokaa eteenpäin.” Hän teki sen jokaiselle yksitellen katsoen pelaajaa silmiin.

– Ja tässä me nyt olemme. Päät ovat ylhäällä ja taistelemme tulevaisuudesta. Tiedän, että olen nuori ja koko ryhmä on melko nuori, mutta haluamme tehdä historiaa aikana, jona me olemme. Tiedämme, että kun ihmiset katsovat taaksepäin meidän joukkuetta, se on palkinnot, joista meidät arvostellaan, Rashford kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Katso kuva tyylikkäästä peliasusta teinisensaatio Rashfordin päällä alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

When we were knocked out by Iceland at the Euros, it was a massive disappointment. We were all sitting around in the dressing room after the match, not sure what to think. But then Wayne gets up. And he says one thing. “Keep your head up. We’ve got a lot to fight for in the future. Look forward” But he says it to each individual person. One by one, he goes up to us and looks us in the eye. So that’s where we are now. Our heads are up and we’re fighting for the future. I know I’m young — the whole squad is quite young — but we want to make history in the time we’ve got. We know that when people look back on our team, it’s the trophies people are going to judge us on. Read my full story on @playerstribune or click the link in my bio.

Henkilön Marcus Rashford (@marcusrashford) jakama julkaisu