Seinäjoen Jalkapallokeho otti keskiviikkona Marbellassa pelatussa harjoitusottelussa 2-0-voiton gibraltarilaisesta Europa FC:sta. SJK:n maaleista vastasivat Aristote Mboma ja Emil Lidman.

Seinäjokelaisten tuoreen päävalmentajan Sixten Boströmin mukaan parasta SJK:ta ei vielä nähty.

– Se näkyi meidän pelistä, että pelasimme ensimmäisen pelimme nurmella. Se on joka vuosi sama asia ja se näkyy syöttelyssä, kun välillä ne on liian hiljaisia tai sitten ne on liian kovia. Joten välillä tuntuu että syöttöpeli vähän takkuilee. Ajatus on kuitenkin olemassa, kertasi Boström SJK:n tiedotteessa.

Päävalmentajan mukaan pelissä oli kaiken kaikkiaan enemmän plussia kuin miinuksia.

– Positiivinen peli. Hyvä fyysinen joukkue vastassa ja siellä oli taitavia pelaajia. Ja jos kaukolaukaukset ottaa pois, niin heillä ei oikeastaan ollut oikein tilanteita. Me teimme kaksi maalia ja meillä oli paikkoja tehdä ehkä pari kolme lisääkin siinä.

Boström sanoo, että SJK:n pelissä alkavat jo treenikentällä käydyt kuviot.

– Pelissä näkyi, että pyrimme toteuttamaan harjoiteltuja asioita. Itseasiassa aina kun me niin tehdään, niin me luotiin melkein jokaisesta niistä tilanne. Meidän pitää vaan jatkaa asioiden tekemistä, että ne jäävät automaation tasolle ja kaikki tiedetään mitä pitää kentällä tehdä.

Lähde: SJK:n nettisivut