SuomiFutis arvioi: Tässä ovat Veikkausliigan potentiaalisimmat maalikuninkaat: ”Dollarien kuvat silmissä”

Veikkausliigakausi käynnistyy viikon päästä keskiviikkona kahden ottelun voimin. SuomiFutis.com-sivusto arvioi ennen kauden alkua potentiaalisimmat pelaajat voittamaan ensi kauden maalikuninkuuden.

Moni viime kauden maalitykeistä on myös tällä kaudella mukana, mikä lisää entisestään jännitystä. Yksi suosikki nousee ylitse muiden, mutta muuten maalintekijöitä löytyy tasaisesti kaikista joukkueista.

Listauksessa on nostettu esiin sellaisia pelaajia, joilla rahkeet riittävät arviomme mukaan parhaimmillaan jopa 15 maalin kauteen. Viime vuonna maalikuninkuus meni 17 maalilla SJK:n hyökkääjä Roope Riskille, joka siirtyi Saksaan lainasopimuksella, joka on voimassa ainakin ensi kesäkuun loppuun saakka.

Katso SuomiFutis-sivuston listaamat mahdolliset maalikuninkaat painamalla kuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan.

Yllä olevan listauksen ulkopuolelta toimituksemme heittää vielä kaksi jokerikorttia maalikuninkuustaisteluun: SJK:n tuore kamerunilaisvahvistus Anatole Abang sekä FC Lahteen siirtynyt Marko Simonovski.

Lue lisää Veikkausliigan ennakkopakettiin lukeutuvia juttuja tästä linkistä.