Real Madrid joutui erittäin tiukoille La Ligan ottelussa UD Las Palmasia vastaan. Tapahtumarikas taisto päättyi lopulta 3-3-tasapeliin.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli vielä 1-1. Toista jaksoa oli pelattu vain pari minuuttia, minkä jälkeen madridilaisten supertähti Gareth Balella pimeni täysin.

Walesilaistaituri sai ensin kampituksesta keltaisen kortin, minkä jälkeen hän töni ja huitoi itselleen tilanteen jälkiselvittelyissä suoran punaisen kortin.

56. minuutilla Realin kapteeni Sergio Ramos olisi voinut saada kotijoukkueen toisen suoran punaisen, kun hän hyppäsi rangaistusalueella laukauksen eteen ja pallo osui hänen käteensä. Ramos sai tilanteesta keltaisen, ja Jonathan Viera iski vieraat yhdestätoista metristä 2-1-johtoon.

Vain hetkeä myöhemmin kanarialaiset osuivat jälleen, kun Kevin-Prince Boateng ohitti läpiajossa Real-vahti Keylor Navasin ja iski tilanteeksi 3-1.

Madridilaisten pelastajaksi nousi kuitenkin tuttu mies, Cristiano Ronaldo. Portugalilaistähti toi Realin maalin päähän pilkulta, kun pelikellossa oli 86 minuuttia. 32-vuotias maalitykki venytti maaliverkkoja loppuhetkillä vielä kertaalleen ja pelasti Zinedine Zidanen joukoille tärkeän pisteen.

FC Barcelona voitti oman ottelunsa La Ligassa, joten Real Madrid putosi sarjan toiselle sijalla pisteen päähän kärkissijasta. Realilla on kuitenkin ottelyu vähemmän pelattuna kuin Barcalla.

Voit katsoa Real Madrid – Las Palmas -ottelun kohokohdat artikkelikuvan kohdalta. Jos et näe, voit katsoa ne täältä.