Manchester Cityn sopimuspelaaja Wilfried Bony siirtyi lainalle Stokeen täksi kaudeksi. Peliaika on kuitenkin jäänyt ihmeen vähäiseksi. Bony ei ymmärrä, miksi hänet on istutettu vaihtopenkille.

Stoken manageri Mark Hughes ei ole antanut lainapelaajalleen vastuuta, vaikka on sanonut Bonylle, että hän tekee kaiken oikein.

– Haluan tietää, miksi en pelaa. Se on todella hullua, että ihmiset sanovat sinulle, että kaikki on hyvin ja olet hyvässä kunnossa, mutta et silti pelaa, Bony kertoi Daily Mirrorille.

– Olen kysynyt Hughesilta, ja hän sanoo, että harjoittelen hyvin, minun asenteeni on hyvä, eikä minun pidä muuttaa mitään, mutta en tiedä silti miksi en saa peliaikaa, mies jatkoi.

Brittilehti Telegraph kertoi viime marraskuussa, että Bonylla on sopimuksessaan Cityn kanssa pykälä, jonka mukaan kiinalaisseurat voisivat hankkia hänet siirtoikkunan aikana, joka meni kiinni viime kuussa.

Hyökkääjä on ihmeissään tilanteesta. Bony on pelannut tällä kaudella vain kymmenessä ottelussa Valioliigassa, joissa hän on tehnyt kaksi maalia.

– Tilanne ei ole hyvä tällä hetkellä, koska tämä on ihan hullua. Viimeksi hän sanoi, että minun pitää olla kärsivällinen, mutta kärsivällinen miksi, sitä en tiedä.

Bony jopa myönsi katuvansa lainasiirtoa Stokeen.

– Totta kai ihmettelen välillä, miksi tulin tänne.

Lähde: Sky Sports