Manchester United nousi Valioliigassa ohi Arsenalin ja Evertonin voitettuaan Middlesbroughin 3-1 vieraskentällä.

Ottelu ratkesi lopullisesti lisäajalla, kun kesken kotijoukkueen painostuksen maalivahti Victor Valdes liukastui juuri pitkää avausta antaessaan ja ManU:n Antonio Valencia pääsi iskemään helpon pallon tyhjään verkkoon.

United meni jo 2-0-johtoon Marouane Fellainin komealla puskulla ja Jesse Lingardin upealla tykityksellä aivan maalin yläkulmaan. Beniniläinen Rudy Gestede kavensi, ja Boro saikin hyvää myllytystä lopussa Unitedin maalille.

Oman puolustajan pitkä syöttö lipui kuitenkin pian kohti Valdes-parkaa. Hän oli vetämässä pitkää vastapalloa, kun tukijalka petti ja mies meni rähmälleen. Ahnaasti tilanteen loppuun asti pelannut Valencia ehti palloon ja peli ratkesi.

Ottelu oli Jose Mourinhon miehistölle jo 18.s peräkkäinen liigassa ilman tappioita, mukaan mahtuu tosin peräti kahdeksan tasapeliä. United nousi liigassa viidenneksi. Ero Liverpooliin on kolme pistettä, Tottenhamiin ja Manchester Cityyn neljä. Liverpool on pelannut yhden ottelun muita enemmän.