Cristiano Ronaldolle povataan sakkoja punaisiin ajamisesta. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että Ronaldon rikkeen todisti jo paikan päällä useampi poliisi.

Real Madridin kahdella viime minuuttien maalilla torstai-iltana pelastanut Ronaldo ajaa videolla espanjalaislehtien mukaan punaisia päin risteyksessä, jonka molemmilla puolilla seisoo poliisiautot. Kumpikaan ei kuitenkaan pysäytä pelaajaa.

Portugalilaishyökkääjä on ajamassa tilanteessa pois Madridin kotistadionilta. Stadionin pihalta poistuessaan hän kääntyy risteykseen, jota ennen hän ohittaa taksin ja jatkaa suoraan risteykseen punaisista valoista huolimatta.

Espanjalaislehdet epäilevät, että Ronaldo saa tapauksesta sanktiota jälkikäteen. Poliisien roolista tapauksessa ei vielä tiedetä.

Kentällä Ronaldo oli sankarin roolissa, sillä hän toi Real Madridin tasapeliin Las Palmasin kanssa. Kanarialaisseura johti Madridia jo 3–1, mutta 86. minuutin rankkari ja 89. minuutin puskumaali toi Realille ottelusta yhden pisteen.

Lähde: The Sun