Sateisella ja lumisella Sonera Stadiumilla nähtiin keskiviikkona kauden ensimmäinen Stadin Derby, kun Helsingin Jalkapalloklubi voitti Suomen Cupin alkulohkon viimeisessä ottelussaan Helsingin IFK:n 4-0.

Pelikellossa oli enää muutamia minuutteja jäljellä, kun HJK:n Atom pelasi Ousman Jallow’n karkumatkalle kohti punapaitojen maalia. HIFK-vahti Carljohan Eriksson kaatoi Klubin hyökkääjän ja sai tilanteesta punaisen kortin.

IFK oli jo suorittanut kaikki vaihtonsa, joten puolustaja Jani Bäckman veti maalivahdin hanskat käteen.

Kaikkien yllätykseksi Bäckman torjui Sebastian Dahlströmin ampuman rankkarin, ja taululla säilyivät lukemat 3-0. Alfredo Morelos viimeisteli kuitenkin lisäajalla ottelun viimeisen osuman.

Katso video Bäckmanin torjunnasta artikkelikuvan kohdalta. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.