FC Lahti on solminut vuoden sopimuksen maalivahti Miikka Mujusen kanssa.

20-vuotias maalivahtilupaus oli viime kaudella jo tarrata kiinni lahtelaisten ykköstorjujan paikkaan, mutta loukkasi polvensa ennen ottelua PS Kemiä vastaan.

Mujunen teki debyyttinsä FC Lahdessa jo vuonna 2012 Suomen Cupissa ja liigassa debyytti tuli kaudella 2013. Liigaotteluita hänelle on ehtinyt kertyä kuusi, joista neljä on päättynyt voittoon.

– Tunnelmat ovat totta kai nyt todella hyvät, kun pääsee edustamaan kotikaupunkinsa seuraa. Pääsen ensi kuun alusta harjoittelemaan täysipainoisesti joukkueen mukana. Tietysti haluan päästä myös pelaamaan. Haluan antaa näyttöjä myös Pikkuhuuhkajien suuntaan, Mujunen kertoo FC Lahden tiedotteessa.

Lahtelaisten päävalmentaja Toni Korkeakunnas on mielissään Mujusen liittymisestä sopimuspelaajien joukkoon. Korkeakunnaksen mukaan Mujunen osoitti viime kaudella olevansa liigatason maalivahti ja tulevalla kaudella hän näkee Mujusen ykkösvahti Aleksandr Vasjutinin vahvimpana haastajana.

– Tärkeintä on saada Mujunen ensin pelikuntoon. Hän osoitti jo viime kaudella olevansa liigatasoa. Nyt meillä on vahva maalivahtinelikko, jossa Vasjutin on selkeä ykkönen. Mujunen on kunnossa ollessaan varmasti Vasjutinin kovin haastaja.

Lähde: FC Lahden nettisivut