Juventus löi rumat lukemat tulostaululle kotikentällään Torinossa tiistaisessa Mestarien liigan puolivälierässä FC Barcelonaa vastaan. Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

Ottelu päättyi Juven 3-0-voittoon. Pelin jälkeiseen lehdistötilaisuuteen saapui hyvin ärsyyntynyt päävalmentaja.

– Pyydän, ettette kysy minulta paluusta (toinen osaottelu, josta Barcelonta tarvitsee vähintään 3-0-voiton selvitäkseen jatkoajalle), koska olen sataprosenttisen ärsyyntynyt, Enrique sanoi rehellisesti.

– Se oli katastrofaalinen ilta, vaikkakin peli hieman parani toisella puoliskolla. Minulla oli sellainen tunne kuin olisin ollut painajaisessa, Enrique jatkoi.

Juventus teki hyvällä prosentilla omista tekopaikoistaan maalit ja puolusti uhrautuvasti. Vaikka Barcelona osoitti PSG:tä vastaan, että se pystyy tekemään jopa ihmeellisiä nousuja, Juven selän taakse kolmen tai usaemman maalin tekeminen tulee olemaan todella suuri haaste.

– Kun antaa Juvelle pari lahjamaalia, kuten me teimme, se on kallista. Olen varma, että jos nousemme omalle tasolle, voimme tehdä neljä maalia ketä tahansa vastaan, Enrique totesi.

Lähde: Calcio Mercato