Didier Drogba, 39, jatkaa uraansa uudessa seurassa – Ex-Chelsea tähti mukana myös osaomistajana

© Kuva: Getty Images

Entinen Chelsea-tähti Didier Drogba on liittynyt yhdysvaltalaisessa United Soccer Leaguessa pelaavan Phoenix Risingin riveihin. 39-vuotias hyökkääjä on mukana pelaajana ja osittaisena omistajana.

– Omistajana sekä pelaajana oleminen on epätavallista, mutta siitä tulee todella jännittävää, Drogba kommentoi uutta pestiään BBC:n mukaan.

United Soccer League -sarjaa on pelattu vasta vuodesta 2011 lähtien. Se on USA:n sarjajärjestelmässä kakkostason liiga rinnan North American Soccer Leaguen kanssa. MLS-liiga on molempien yläpuolella.

Arizonasta kotoisin oleva seura Phoenix Rising on vielä uudempi. Se perustettiin vuonna 2014.

Drobga ei ole pelannut marraskuun jälkeen, jolloin hän lopetti MLS:ssä pelaavan Montreal Impactin pelaajana. Tarjouksia norsunluurannikkolainen on kertomansa mukaan saanut Valioliigasta, Englannin mestaruussarjasta ja Kiinasta, mutta valinnan Phoenixin hyväksi ratkaisi mahdollisuus liittyä seuran taustajoukkoihin.

– Tämä on minulle hyvä vaihdos, koska haluan jatkaa pelaamista, mutta olen jo melkein 40, joten minulle on tärkeää valmistella pelaamisen jälkeistä uraani.

Phoenixissa pelaa myös Drogban vanha pelikaveri Shaun Wright-Phillips, joka edusti aiemmin muun muassa Chelseaa ja Manchester Cityä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.