Didier Drogba, 39, jatkaa uraansa uudessa seurassa – Ex-Chelsea tähti mukana myös osaomistajana

© Kuva: Getty Images
Leicester - Tottenham! Popparit esiin ja vetoa sisään! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Entinen Chelsea-tähti Didier Drogba on liittynyt yhdysvaltalaisessa United Soccer Leaguessa pelaavan Phoenix Risingin riveihin. 39-vuotias hyökkääjä on mukana pelaajana ja osittaisena omistajana.

– Omistajana sekä pelaajana oleminen on epätavallista, mutta siitä tulee todella jännittävää, Drogba kommentoi uutta pestiään BBC:n mukaan.

United Soccer League -sarjaa on pelattu vasta vuodesta 2011 lähtien. Se on USA:n sarjajärjestelmässä kakkostason liiga rinnan North American Soccer Leaguen kanssa. MLS-liiga on molempien yläpuolella.

Arizonasta kotoisin oleva seura Phoenix Rising on vielä uudempi. Se perustettiin vuonna 2014.

Drobga ei ole pelannut marraskuun jälkeen, jolloin hän lopetti MLS:ssä pelaavan Montreal Impactin pelaajana. Tarjouksia norsunluurannikkolainen on kertomansa mukaan saanut Valioliigasta, Englannin mestaruussarjasta ja Kiinasta, mutta valinnan Phoenixin hyväksi ratkaisi mahdollisuus liittyä seuran taustajoukkoihin.

– Tämä on minulle hyvä vaihdos, koska haluan jatkaa pelaamista, mutta olen jo melkein 40, joten minulle on tärkeää valmistella pelaamisen jälkeistä uraani.

Phoenixissa pelaa myös Drogban vanha pelikaveri Shaun Wright-Phillips, joka edusti aiemmin muun muassa Chelseaa ja Manchester Cityä.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Leicester - Tottenham! Popparit esiin ja vetoa sisään! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!