Manchester Unitedin Zlatan Ibrahimovicin huippukunto ja vuodesta toiseen jatkuva maalivire saavat entisen United-puolustaja Nemanja Vidicin ällistyksen valtaan.

35-vuotias ruotsalaiskärki pelaa viikosta toiseen avauskokoonpanossa ja on mättänyt jo 28 maalia kaikissa kilpailuissa tällä kaudella.

ManU:n puolustuksen entinen serbialaislukko Vidic on Ibrahimovicia vain pari viikkoa nuorempi, mutta hän nautiskelee jo rauhassa eläkepäivistään.

– Pelasin muutaman kerran häntä vastaan. Hän on pelannut eri seuroissa, voittanut pokaaleja ja tehnyt maaleja joka puolella, joten tämän kauden maalimäärä ei ole tullut minulle yllätyksenä, sanoo Vidic ManU:n sivuilla.

– Mutta hän on 35-vuotias ja jokaista ottelua varten huippukunnossa… Englantilainen jalkapallo on oma lukunsa, mutta hän sopeutui siihen nopeasti ja on suorittanut tasaisesti koko kauden ajan. Olen erittäin vakuuttunut hänen henkisestä vahvuudestaan ja siitä, miten hänellä on yhä nälkää pelata ja tehdä maaleja.

Saman ikäluokan serbi kertoo, että hän ehtii jo ajoittain kyllästyä jalkapalloon.

– Se ei ole helppoa tuon ikäisenä. Olen 35-vuotias, ja jos totta puhutaan, tarvitsen välillä lepoa jalkapallosta. Hän vaikuttaa kuitenkin siltä, että hän nauttii yhä pelaamisesta ja on omimmillaan kentän puolella.

Lähde: Manchester United