Entistä maajoukkuetähteä epäillään palkkamurhaajan pestaamisesta – ”Pelkään henkeni puolesta”

© Kuva: Getty Images

Meksikon entinen maajoukkuehyökkääjä Cuauhtemoc Blanco kertoo pelkäävänsä hänen ja hänen perheensä turvallisuuden puolesta.

Blancon epäillään tilanneen palkkamurhaajan tappamaan bisnesmies Juan Manuel Garcia Bejaranon Cuernavacan kaupungissa, jossa Blanco toimii nykyään pormestarina.

– Kyllä, pelkään oman ja perheeni hengen puolesta, mutta aion pysyä täällä. Tämä tapaus antaa minulle lisää voimaa taistellakseni tätä epäoikeudenmukaisuutta vastaan, sillä tämä on kuvottava erehdys. Miksi he tekivät näin? Teidän kaikkien pitäisi ihmetellä, miksi he tekivät näin? sanoi Blanco ESPN:n mukaan.

Liikemies Garcia ammuttiin kaupungin vuosittaisten markkinoiden avajaisten yhteydessä. Murhasta epäilty mies syytti Blancoa hirmuteon tilaamisesta. Joidenkin tietojen mukaan entinen hyökkääjä oli myös pidätettynä.

Hän ei kuitenkaan aio liueta tilanteesta takavasemmalle tai vetäytyä politiikasta pois.

– Olen tässä taistelussa mukana. En voi lähteä nyt, sillä pettäisin ihmisten luottamuksen. Minun haasteenani on vain pyrkiä eteenpäin.

Blanco vietti suuren osan urastaan kotimaassaan ja voitti vuosien saatossa lukuisia mestaruuksia ja henkilökohtaisia palkintoja. Meksikon maajoukkueessa hän pelasi 120 ottelua, joissa hän viimeisteli 39 maalia.

Lähde: ESPN


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.