Jose Mourinholle kovaa palautetta entiseltä ManU-tähdeltä: ”Sir Alex Ferguson ei ikinä tekisi noin”

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Manchester Unitedin entinen hyökkääjä Teddy Sheringham on kyseenalaistanut joukkueen managerin, Jose Mourinhon tavan kohdella nuoria pelaajia kuten Luke Shaw’ta ja Anthony Martialia.

Mourinho on julkisesti kritisoinut molempia nuorukaisia heidän peliesityksistään ja asenteistaan, mikä ihmetyttää Sheringhamia suuresti.

Entisen maalitykin mukaan hänen aikansa huippuvalmentajat eivät ikinä olisi toimineet samoin.

– Pelasin monien mahtavien managerian alaisuudessa, eivätkä he ikinä solvanneet minua lehdistötilaisuudessa. Sir Alex Ferguson ei olisi ikinä tehnyt niin, Terry Venables ei todellakaan olisi ikinä tehnyt niin, ja he olivat minusta huippuvalmentajia, sanoi Sheringham talkSPORTille.

– He kertoivat sinulle virheistäsi pukukopissa tai heidän toimistossaan tai antaisivat sinulle sakot, mutta he pitivät aina puolesi lehdistön edessä.

Sheringhamin mukaan Mourinhon pitäisi kannustaa nuoristaa pelaajiaan eikä vain painostaa heitä.

– He ovat kaikki vain nuoria poikia päivän päätteeksi. He kasvavat yhä ja oppivat asioita, eivätkä vain jalkapallosta vaan myös elämästä. Jalkapalloilijana tienaa paljon, jopa minun aikoinani. Nykyään tienataan tähtitieteellisiä summia, mikä saa pään välillä sekaisin.

– On managerin työtä pitää jalkasi maassa ja saada sinut tajuamaan, miten onnekas olet, kun saat pelata jalkapalloa ammatiksesi. Se ei ole oikein, että niskaasi lyödään painetta kertomalla kaikille, mitä olet tehnyt väärin. En ole oikein samoilla linjoilla.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliVideo: Ronaldinhon taidot ovat yhä ennallaan! Namutteli Real Madridin legendat kumoon
Seuraava artikkeliEspanyolilta ovela kuitti Barcelonalle ja Lionel Messille kuuman derbyn alla