Borussia Dortmundin fanit tarjosivat majoitusta vierasreissulla oleville AS Monacon kannattajille, kun joukkueiden välinen Mestarien liigan puolivälierä siirrettiin keskiviikko-illalle räjähdyksien takia.

Dortmundin joukkue oli matkalla kohti stadionia, kun heidän bussinsa vieressä tapahtui kolme räjähdystä. Räjähdyksien voimasta bussin ikkunoita rikkoutui ja Dortmund-puolustaja Marc Bartra loukkaantui lasinsiruista.

Saksalaisjoukkue ja sen fanit käynnistivät Twitterissä #bedforawayfans -kampanjan, jonka avulla Monacon fanit voisivat etsiä itselleen yöpaikan Dortmundista. Näin myös ranskalaisjoukkueen kannattajat pääsisivät keskiviikkona kannustamaan omiaan.

Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Borussia Dortmund

@BVB
Dear supporters of @AS_Monaco_EN! If you need accommodation in Dortmund, please check #bedforawayfans. #bvbasm

Kampanja toimi loistavasti ja sai paljon kiitosta ympäri maailmaa.

Katso kuvat alta. Jos et näe, voit katsoa ne täältä.