Saksan kolmosliigassa pelaava Aalen ei näillä näkymin ole tekemässä jatkosopimusta keskikenttäpelaajansa Mika Ojalan, 28, kanssa. Ojala kertoi Ilta-Sanomille, että paluu Veikkausliigaan on mahdollista.

Ojala on pelannut kaksi kautta Aalenissa ja tehnyt molemmilla kausilla viisi maalia. Jatkosopimusta ei näytä tulevan ja nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä.

– Meillä on enää neljä matsia kautta jäljellä eikä seuralta ole tullut aloitetta, joten aika varmaltahan se näyttää, että olen pois lähdössä, Ojala kertoi IS:lle.

Entinen FC Interin pelaaja väläytteli, ettei paluu vanhaan seuraansa kotikulmille ole lainkaan mahdoton ajatus, mutta ensin Ojala katsoo Saksakortin loppuun.

– Nyt vielä neljä peliä ja sitten pakataan kamat, mennään ainakin lomalle Turkuun. En ole tehnyt vielä mitään päätöksiä. Haluan nähdä, tuleeko täältä Saksasta kiinnostusta ja mistä suunnasta.

– Ei ole Turusta päin puhelin soinut ainakaan vielä. Totta kai pelaaminen Turussa on aina sellainen asia, joka kiinnostaa. Varsinkin kun tiedän, ketä sinne on mennyt takaisin, Ojala sanoi viitaten Timo Furuholmin paluuseen sinimustiin.

Voit lukea IS:n jutun aiheesta tästä linkistä.