Uusi nimi, uudet kujeet – Telia 5G-Areenalla ei jonoteta turhia

© Kuva: Pekka Mäntylä

Massatapahtumista jonottomia tekevä Yonoton ja Telia 5G-Areenalla toimiva Pet Ravintolat Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Uusi sopimus tuo Yonoton-sovelluksen käyttöön kaikkiin Telia 5G-Areenan tapahtumiin, muun muassa HJK:n ja HIFK:n Veikkausliiga-peleihin.

Kyseessä on kasvussa olevan Yonottoman ensimmäinen kohde pääkaupunkiseudulla. Aiemmin muun muassa jääkiekosta Liigan puolelta tuttu palvelu on otettu käyttöön myös Huuhkajien karsintaotteluihin Tampereen Ratinaan.

Yonoton Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karenius on innoissaan siitä, että palvelu pääsee digitalisoimaan jalkapallopyhätön kuluttajakokemusta.

– Olemme alusta asti nähneet, että Yonottomasta saavat suurimman hyödyn irti juuri jalkapallostadionit ja katsojat. Nyt myyntiä tehdään pelissä vain 15 minuutin mittaisilla tauoilla. Yonoton mahdollistaa jonottoman kuluttajakokemuksen ja sen, että myyntiä tapahtuu koko tapahtuman ajan, Teemu Karenius lupaa.

Yonoton on käytössä heti keskiviikkona 5.4. HJK:n pelissä. Alkuun sovelluksen kautta käytössä ovat jonottomat pikatiskit, ja kauden edetessä myös katsomoon toimitus lisätään tarjontaan. Sovelluksen kautta voi tilata myös erikoistuotteita, joita ei saa tavallisilta myyntipisteiltä.

Pet Ravintolan toimitusjohtaja Petra Savolainen ottaakin innolla Yonottoman käyttöön.

– Itsekin paljon erilaisissa urheilutapahtumissa käyvänä henkilönä osaan arvostaa hyvää, nopeaa ja joustavaa palvelua. Tästä johtuen koenkin, että Yonottoman käyttöönotto parantaa huomattavasti ottelutapahtumien asiakaskokemusta, Savolainen toteaa.

Yonoton-sovelluksen sijoittajia ovat muun muassa Huuhkajista tutut tähdet Lukas Hradecky, Joel Pohjanpalo sekä Teemu Pukki.

 

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️