Veikkausliiga pyörähtää keskiviikkona käyntiin pitkän odotuksen jälkeen, ja odotettavissa on taas jännittävä taistelu mitalisijoista ja paikoista Euroopassa.

Osa seuroista joutuu kuitenkin täysin erilaisen todellisuuden eteen, sillä kausi ei voi olla ruusuilla tanssimista jokaisella paikkakunnalla. Syksyllä vähintään yksi joukkue putoaa alemmalle sarjatasolle Ykköseen.

Viime vuonna sarjan jumbopaikalle päätyi PK-35 Vantaa, jonka miesten edustusjoukkueen toiminta lakkautettiin pian kauden jälkeen taloussyistä. FC Inter joutui karsimaan sarjapaikastaan paikallisvastustajansa TPS:n kanssa, mutta säilytti paikkansa Suomen korkeimmalla tasolla.

SuomiFutis.com -sivusto arvioi ennen kauden alkua, mitkä joukkueet löytyvät puolen vuoden päästä sarjataulukon sijoilta 9-12.

Katso SuomiFutis-sivuston listaamat joukkueet painamalla kuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan.

Lue lisää Veikkausliigan ennakkopakettiin lukeutuvia juttuja tästä linkistä.