Arsenal voitti Chelsean FA Cupin finaalissa 2-1. Ottelu oli todellinen trilleri, sillä molemmilla oli yli 15 maalintekoyritystä.

Arsenal meni johtoon ottelussa jo neljännellä minuutilla ja johti yli 70 minuuttia maalinsa jälkeen. Chelsean Victor Moses lensi pihalle 68. minuutilla kun hän sai toisen keltaisen kortin filmaamisesta.

Valioliigan mestari tuli yhden miehen vajaalla tasoihin 76 minuutin pelin jälkeen Diego Costan maalilla, mutta Aaron Ramsey iski ottelun voittomaalin vain kolme minuuttia tämän jälkeen.

Finaalin loppuminuutit olivat todellista päädystä päätyyn juoksua ja etenkin Arsenalilla oli useampi paikka niitata ottelun ratkaisu.

Lopulta Chelseakään ei onnistunut iskemään enää maaleja, joten Arsene Wengerin joukot pääsivät juhlimaan FA Cupin mestaruutta.