Barcelonalla menossa hermot Neymarin kanssa – brassitähti on kaupan kesällä!

© Kuva: Getty Images

Espanjalaisen Diario Golin mukaan Barcelona on valmis myymään brasilialaistähtensä Neymarin kesällä, jos vain joku maksaa hänen sopimuksensa 180 miljoonan euron ulosostohinnan.

Lehden mukaan Barca on huolissaan Neymarin elämäntyylistä ja haluaa hänestä eroon, ei kuitenkaan hinnalla millä hyvänsä.

Pari viikkoa sitten kävi ilmi, että brassitähti ja joukkueen kakkosvalmentaja Juan Carlos Unzue olivat ottaneet yhteen harjoituksissa.

Tuolloin Neymar sanoi lähtevänsä seurasta, jos Unzuesta tulee Barcan seuraava päävalmentaja, kuten on huhuttu.

Diario Golin mukaan Barcelona ei ole tyytyväinen pelaajan sitoutumiseen seuraan.

Manchester Unitedin on raportoitu olevan Neymarista kiinnostunut, ja pelaajan isä on kertonut, että United teki tästä tarjouksenkin viime kesänä. ManU on yhä huhuissa mukana, samoin PSG, kovin monella seuralla maailmassa ei ole rahkeita ostaa Neymarin sopimusta ulos.

Neymar teki lokakuussa Barcan kanssa jatkosopimuksen kauteen 2021 asti.

– Haluan pysyä täällä, siksi tein jatkosopimuksen. Olen tyytyväinen kaikkeen, mitä olen tässä seurassa tehnyt. Pidän myös joukkuekavereistani, tunnen olevani kotona, Neymar sanoi pari viikkoa sitten beIN Sportsille.

Neymar on tehnyt tällä kaudella 13 liigamaalia, viime vuonna niitä syntyi 24 ja sitä edellisellä kaudella 22.

Hänen sopimuksessaan lukee, että ulosostohinta on nyt 180 miljoonaa, vuoden päästä 210 miljoonaa ja kahden vuoden päästä 225 miljoonaa euroa.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!