Tämän päiväiseen Crystal Palacen ja Hullin otteluun lähdettiin kovin panoksin. Voitolla Hull olisi säilyttänyt mahdollisuutensa pitää sarjapaikkansa ja tappiolla Crystal Palace olisi ollut todella suuressa vaarassa pudota.

Ottelu alkoi Hull Cityn kannalta murheellisesti. Wilfried Zaha iski jo kolmen peliminuutin jälkeen kotijoukkueen johtoon. Christian Benteke lisäsi tuskaa noin puolituntia myöhemmin ja tauolle lähdettiin Crystal Palacen 2-0-johdosta.

Toinen puoliaika ei ollut raitapaidoille kovinkaan paljon ensimmäistä parempi. Palloa pienoisesti hallinnut Hull ei saanut pelivälinettä maaliin asti ja Palace teki vielä kaksi lisää.

Luka Milivojevic teki 3-0-maalin rangaistuspotkusta ja Patrick Van Aanholt varsinaisen peliajan päätyttyä iski loppulukemat 4-0.

Crystal Palacen voitto tarkoitti samalla sitä, että Swansea säilyttää sarjapaikkansa. Walesilaisten ero lähimpään uhkaajaan Hulliin on neljä pistettä, jolla on enää yksi peli jäljellä.