Manchester Unitedin Paul Pogba on ollut jatkuvan tarkastelun alla viime kesän maailmanennätyssiirtonsa jälkeen. Ranskan maajoukkuepelaaja palasi Unitediin Juventuksesta 102 miljoonan euron kaupassa.

Pogban paluukausi on jakanut mielipiteitä. Osan mielestä hän toi kaivattua kontrollia ManU:n keskikentälle, mutta toisten, kuten entisen United-puolustaja Paul Parkerin mukaan, maailmanennätysmies ei ole vielä vakuuttanut ”punaisten paholaisten” keskikentällä.

Parker kirjoitti Eurosportin kolumnissaan, että ”ManU:n ongelmat tiivistyvät Pogbaan”.

– Hän ei ole puolustava keskikenttäpelaaja. Hänen pelistään on viety niin paljon pois. Luulen, että hän on yrittänyt osoittaa osaamisensa tällä kaudella turhankin kovin.

– Hän on liian usein pallossa, mikä ei varsinaisesti kuulu häneen luonteeseensa. Hän on myös tehnyt typeriä rikkeitä, koska vastustajat tekevät enemmän töitä häntä vastaan.

– Tämä ei ollut hänen parhaimpia kausiaan. Odotukset ovat korkealla. Unitedin, Mourinhon ja Pogban on lyötävä uusi vaihde silmään.

1990-luvun alkupuolella kuusi vuotta ManU:ssa pelanneen Parkerin mielestä Pogba voisi jättää sosiaalisen median sivuun, kunnes peli alkaa jälleen kulkea.

– Hän voi tehdä Twitter-emojillaan ja tansseillaan ja hiuksillaan mitä haluaa, kunhan hän kuuluu voittavaan Unitedin joukkueeseen.