HIFK kuittailee suoraan Shefki Kuqille somessa – tyly tilasto nostettiin esiin

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n mediatiimi on aloittanut hyvissä ajoin pienen mediapelin FC Interin päävalmentaja Shefki Kuqin kustannuksella.

HIFK isännöi lauantaina Interiä Veikkausliigan ottelussa. HIFK:n virallisella Twitter-tilillä nostettiin esiin tilasto, joka ei ainakaan mairittele Kuqia. Kuqi on nimittäin valmentanut Veikkausliigassa yhteensä 73 ottelua ja pisin voittoputki Kuqilla on päävalmentajana vain yhden ottelun mittainen. Lisäksi twiitissä kirjoitettiin aihetunniste ”salaliitto” vitsaillen Kuqin aiempiin kommentteihin.

Tällä kaudella Inter ei ole pystynyt kahta ottelua voittamaan. Sarjasijoitus tällä hetkellä on vasta kahdeksas. Inter on panostanut hurjasti tähän kauteen ja sijoitus ei voi millään mittarilla tyydyttää turkulaisia.

Lue twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!