Hollannin maajoukkueen apuvalmentajana toimiva Ruud Gullit ei ole vakuuttunut Manchester Unitedin Paul Pogban paluukaudesta Englantiin.

ManU-kasvatti Pogba teki viime kesänä paluun Juventuksesta Unitediin, kun ManU pulitti hänestä maailmanennätyssumman, 104 miljoonaa euroa. Ranskalaistaituri on ollut auttamassa manchesterilaisia sekä Community Shieldin että EFL Cupin voittoon, mutta monet odottivat maailmanennätyshankinnalta enemmän.

Keskiviikkona Pogballa on mahdollisuus osoittaa epäilijöilleen, kun ManU kohtaa Ajax Amsterdamin Eurooppa-liigan finaalissa. Aktiiviurallaan muun muassa Chelseassa ja AC Milanissa vaikuttanut Gullit ei kuitenkaan usko, että Ajaxin tulisi olla huolissaan Ranskan maajoukkuemiehestä.

– Pogba ei ole tehnyt minkäänlaista vaikutusta Englannissa. En tiedä, tarvitseeko Ajaxin olla huolissaan hänestä juuri nyt, latasi Gullit Voetbal Primeurin haastattelussa.

– Jos he (Ajax) pystyvät pelaamaan omaa peliään, sillä ei ole mitään väliä, kuka heillä (ManU:lla) on kentällä. Unitedia vastaan on kuitenkin aina pidettävä huolta vastahyökkäyksistä.

Pogban osallistuminen keskiviikon loppuotteluun ei ole vielä täysin varmaa. 24-vuotias keskikenttäpelaaja on kärsinyt tällä kaudella takareisiongelmista ja hän on joidenkin tietojen mukaan saanut hoitoa vammaansa jo kahdeksan viikon ajan.

Voetbal Primeurin mukaan ManU otti sunnuntaina pienoisen riskin, kun Pogba pelasi 45 minuuttia kauden viimeisessä Valioliigan ottelussa Crystal Palacea vastaan.

Lähde: Goal