Internazionale Milanon Gabriel Barbosa osoitti sunnuntaina mieltään, kun häntä ei vaihdettu kentälle 3-1-voitossa Laziota vastaan. Penkille jäänyt, turhautunut Barbosa lähti kävelemään stadionin uumeniin jo hyvissä ajoin ennen loppuvihellystä.

Gabigolina tunnettu brasilialaishyökkääjä siirtyi Milanoon viime kesänä Sao Paulosta 30 miljoonalla eurolla ja suurin odotuksin. 20-vuotias Barbosa on kuitenkin esiintynyt tällä kaudella Interin paidassa vain yhdeksässä Serie A:n ottelussa, ja hänen odotetaan siirtyvän tämän kauden jälkeen lainalle johonkin muualle.

Interin väliaikaisvalmentaja Stefano Vecchi ei ollut tyytyväinen suojattinsa sunnuntaiseen välikohtaukseen, mutta sanoi, että nuorukaisen käytökseen ovat vaikuttaneet myös ulkopuoliset tekijät.

– Kenties fanien, seuran ja median odotukset häntä kohtaan olivat liian suuret Gabigolille. Se ei ole pelkästään valmentajan vika. Hänellä on paljon hyviä ominaisuuksia, joita hänen on hyödynnettävä joukkueen hyväksi, sanoi Vecchi Premium Sportille.

Lähde: Calciomercato