Manchester United valmistautuu megasiirtoon – Antoine Griezmann vai Gareth Bale?

© Kuva: Getty Images

Se on lähempänä kuin koskaan aiemmin.

Näin kuuluu brittiläisen Independentin sisäpiiriuutinen, joka liittyy Real Madridin Gareth Balen siirtoon Manchester Unitediin. Bale on valmis siirtoon, mikäli vain Real on valmis myymään.

Independentin Real Madridista ja ManU:sta saamat tiedot vahvistavat, että siirto on nyt lähempänä kuin koskaan aiemmin. Balen lisäksi ManU havittelee Atletico Madridin maaliruiskua Antoine Griezmannia sekä Torinon Andrea Belottia ja Burnleyn Michael Keanea.

Independentin mukaan Griezmannin hankinta voi olla kuitenkin sen verran vaikea rasti, että Jose Mourinhon on ollut pakko ottaa vaihtoehdoiksi myös Bale ja jopa huhuissa pyöritelty Barcelonan Neymar.

Independent kertoo, että Bale voisi olla Realilla uhrattavissa, sillä miehestä saa ison summan siirtorahaa, joilla voisi hankkia muita huippupelaajia.

Kahta huippuluokan tähtihyökkääjää ManU ei Independentin mukaan kuitenkaan hanki. Mourinhon ensisijainen vaihtoehto on Griezmann, mutta haluaako hän lähteä Espanjasta ja Diego Simeonen valmennuksesta? Jos Griezmann ei ole saatavissa, saattaa Balen siirto eskaloitua maaliin asti.