Manchester City on kiinnostunut Middlesbrough’n maalivahti Victor Valdesista, kertoo ESPN.

35-vuotiaan espanjalaismaalivahdin odotetaan jättävän seuransa tulevana kesänä, koska Middlesbrough’n putoaminen alemmalle sarjatasolle, Championshipiin varmistui.

Cityn on huhuttu etsivän uutta maalivahtia, sillä Willy Caballeron sopimus päättyy ensi kuussa ja viime kesänä hankittu Claudio Bravo on osoittautunut Englannin kentillä täydeksi flopiksi. Torinossa kuluvalla kaudella lainalla pelaava Joe Hart on myös todennäköisesti lähdössä Manchesteristä kesällä.

Manchesteriläisjoukkueen manageri Pep Guardiola ja Valdes ovat työskennelleet aikaisemminkin yhdessä, sillä espanjalaistorjuja pelasi Barcelonan ykkösvahtina, kun Guardiola toimi joukkueen päävalmentajana.

Valdes on pelannut tällä kaudella Valioliigassa 28 ottelua, joissa hän on pitänyt kahdeksan nollapeliä.