Tottenhamin floppipelaaja avasi tuntojaan: ”Tämä oli urani huonoin kausi”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin Moussa Sissoko osoittautui yhdeksi kauden huonoimmista hankinnoista, ja mies tietää sen itsekin.

Ranskan maajoukkueeseen kuuluva Sissoko siirtyi viime kesänä Tottenhamiin Newcastle Unitedista noin 34 miljoonalla eurolla. Vastuuta kertyi kuitenkin vähän. Juoksukone pääsi Valioliigassa kentälle vain 25 ottelussa, ja minuuttejakin kertyi vain 901, noin kymmenen kokonaisen pelin verran. Täydet minuutit Sissoko pelasi vain kahdesti.

Hän kertoi L’Equipen haastattelussa, että lähtee todennäköisesti kesällä Tottenhamista. Ranskalaispeluri toivoi avoimuutta myös Tottenhamin managerilta Mauricio Pochettinolta, mikäli argentiinalaisvalmentaja ei löydä Sissokolle enää käyttöä ensi kaudeksi.

– Mistään ei voi ikinä olla varma. Jälleen kerran, haluan vain, että kaikki olisi selvää. Jos manageri ei enää luota minuun, jos hän pitää muita pelaajia parempana, hänen tulisi sanoa se, tuumi Sissoko Goalin mukaan.

– Vaikka kaikki tietävät, että suosin Englannissa pelaamista, en ole ikinä poissulkenut muita liigoja. Katsomme, mitä vaihtoehtoja minulla on, (Ranskan) Ligue 1 on yhä houkutteleva vaihtoehto. Analysoimme kaiken ja ja yritämme tehdä parhaan mahdollisen valinnan.

Sissoko tietää, että kausi meni häneltä penkin alle, mutta odotti ajaltaan Tottenhamissa enemmän.

– Putosin korkealta tällä kaudella. Vaikka en ikinä uskonut, että pelaisin kaikissa peleissä, en silti odottanut saavani näin vähän peliaikaa. Tämä oli urani huonoin kausi, vaikka joukkueen puolesta se oli ehdottomasti paras, joten se on outoa.

Hän toivoo parempaa kommunikointia Pochettinon suunnalta, jotta hän saisi uransa uudelleen lentoon.

– Puhumme asiasta agenttini kanssa tehdäksemme parhaan päätöksen. Tavoitteenani on päästä vuoden 2018 MM-kisoihin.