Valioliiga-manageri jättää pestinsä alle vuoden jälkeen

© Kuva: Getty Images

Watfordin manageri Walter Mazzarri jättää pestinsä kauden viimeisen Valioliigan ottelun jälkeen. Seura kertoi asiasta nettisivuillaan.

55-vuotias italialaisvalmentaja nimitettiin Watfordin käskyttäjäksi viime kesäkuussa kolmen vuoden sopimuksella. Mazzarrin seuraaja tulee olemaan jo joukkueen yhdeksäs manageri viiden vuoden sisään.

Watfordin puheenjohtaja Scott Duxbury kertoi seuran tiedotteessa, että päätökseen tultiin johtoportaan keskusteltua joukkueen päämääristä ja pyrkimyksistä.

Mazzarrin joukot ovat ennen Valioliigan viimeistä kierrosta sarjataulukon sijalla 16. Watford on hävinnyt viisi viimeisintä sarjaotteluaan.

Kehno menestys ei ole ainoa asia, josta Watfordin fanit ovat olleet tällä kaudella närkästyneitä. Mazzarri on saanut kritiikkiä fanien ikisuosikin Troy Deeneyn pudottamisesta penkille. Kapteeni Deeneyn hylkääminen on joidenkin tietojen mukaan aiheuttanut levottomuutta myös joukkueen sisällä.

Moni on kyseenalaistanut myös Mazzarrin motivaation Englannissa valmentamiseen, sillä hän ei ikinä vaivautunut opiskelemaan englannin kieltä.

Lähde: BBC