Veikkausliigassa huomenna huippuottelu – kahden kärkijoukkueen välillä iso ero

© Kuva: Juha Tamminen

HJK ja Ilves kohtaavat torstaina helsinkiläisten kotistadionilla Telia 5G Areenalla alkukauden kärkikamppailussa. Joukkueet ovat sarjataulukon sijoilla yksi ja kaksi. HJK on pisteen edellä, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena.

Ottelusta tulee todella mielenkiintoinen, sillä vastakkain ovat kovaa vauhtia kotimaisen liigan kärkisijoille noussut Ilves ja pitkään Suomen kenttiä hallinnut Klubi.

Kummallakin on vielä täysin oma tyylinsä pelata. Jalkapallojoukkueiden käyttämän tilastopalvelu InStatin mukaan HJK syöttelee paljon Ilvestä enemmän ottelua kohden.

Klubin pelaajista neljä on antanut yli 50 onnistunutta syöttöä ottelussa keskimäärin ja viisi yli 40 syöttöä. Ilveksen pelaajista ainoastaan Reuben Ayarna on päässyt yli 50 onnistuneen syötön. HJK:sta eniten syöttöjä on antanut Mostagh Yaghoubi (76).

Mika Lehkosuon miehistön puolustajat ovat tilastojen kärjessä syöttötarkkuudessa. Hannu Patronen osuu syötöllä pelikaverin jalkaan 90 prosentin varmuudella. Ville Jalasto ja Juha Pirinen ovat onnistuneet 84 prosenttisesti. Ilveksen tarkin syöttelijä on myöskin puolustaja Tatu Miettunen 82 prosentin lukemalla.

Lähde: Veikkausliiga


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004