KuPS:lla kasvaa todellinen helmi – HJK:n päävalmentajalla silti hymy herkässä ja syystä

© Kuva: Juha Tamminen

HJK kävi ottamassa täydet kolme pistettä Kuopiosta maalein 2-0 sunnuntai-iltana Veikkausliigassa. KuPS:n vasempana laitapuolustajana debyytin tehnyt 19-vuotias Jiri Nissinen pelasi upean ottelun.

Nissinen katkoi hyvin tilanteita ja oli vahva kaksinkamppailuissa. Lisäksi nuori mies oli myös pallollisena varma. Nissinen pääsi jopa hyvään tekopaikkaan ensimmäisellä puoliajalla, mutta HJK:n maalivahti Markus Uusitalo veti pidemmän korren. Nissisen upeat otteet huomioitiin myös Twitterissä. Katso twiitti alta, jos et näe, katso tästä.

HJK ei päässyt missään nimessä helpolla Kuopiossa, vaikka lukemat ehkä toista kertoikin. Akseli Pelvas vei ensimmäisellä puoliajalla HJK:n johtoon rangaistuspotkulta.

Keskuspuolustaja Hannu Patronen viimeisteli 2-0-loppulukemat 87. minuutilla kulmapotkutilanteesta. Sebastian Dahlström antoi keskityksen ja Patronen sai vapaasti puskea pallon maaliin.

– Kyllä se oli suunniteltu juttu, mutta yllättävän vapaana olin, joten oli helppo laittaa sisään, Patronen kommentoi Ruudun haastattelussa maaliaan ottelun jälkeen.

HJK:lle nollapeli oli jo kauden yhdeksäs. Viimeiseen seitsemään otteluun helsinkiläiset ovat päästäneet vain yhden maalin. Siinä kelpaa päävalmentaja Mika Lehkosuon hymyillä, kuten alla olevassa kuvassa KuPS-voiton jälkeen. Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.