Lähde: Gianluigi Donnarumma jättämässä kohuagentti Mino Raiolan

© Kuva: Getty Images

Gianluigi Donnarumman nimi on ollut viime aikoina todella paljon esillä. Donnarumman ristiriitaisia reaktioita herättänyt päätös jättää AC Milan on Footballitalian mukaan saanut nuorukaisen pohtimaan agenttinsa Mino Raiolan erottamista.

Pitkin kesää on spekuloitu Raiolan roolista Donnarumman lähtöpäätöksessä. Aiemminkin kohun keskellä ollutta Riolaa on parjattu rahanahneena agenttina. Myös Donnarumman päätöksen aprikoitiin johtuvan juuri rahasta ja ennen kaikkea Raiolan tahdosta. Agentin on kerrottu tavoittelevan vain ja ainoastaan sopimusta Real Madridin kanssa.

Lähteen mukaan 18-vuotias maalivahti olisi nyt jättämässä agenttia. Päätöksen taustalla kerrotaan olevan Donnarumman perheen näkemykset Raiolan toiminnasta. Raiolan kerrotaan lähettäneen serkkunsa Enzo Raiola keskustelemaan tilanteesta Donnarumman perheen kanssa.

Hyvin vastaava tapaus nähtiin muutama vuosi takaperin, kun Raiola painosti Marek Hamsikia jättämään Napoli rahakkaamman sopimuksen toivossa. Lopulta Hamsik antoi Raiolalle kenkää. Nykyään Hamsik on Napolin kapteeni.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.