Evertonin manageri Ronald Koeman on lisäämässä joukkueensa puolustuskykyä, kertoo Calcio Mercato. Lähteen mukaan Evertonin urheilujohtaja Steve Walsh on tällä viikolla Italiassa keskustelemassa mahdollisista pelaajakaupoista Juventuksen edustuksen kanssa.

Italialaislähde kertoo Evertonin toivovan lujittavansa puolustuslinjaansa Juventuksen brasilialaisella Netolla ja gabonilaisella Mario Leminalla.

Keskikenttää pelaavan Leminan on aiemmin kerrottu olevan myös Valencian kiikarissa, mutta Evertonin pyrkimykset saattavat syrjäyttää espanjalaisten suunnitelmat miehen hankkimisesta. Vaikka Lemina ei ole ollut Juventuksen ykkösvalinta keskikentälle, sai hän silti peliaikaa menneellä kaudella. Lähteen mukaan juuri Leminan energisyys on tehnyt vaikutuksen Evertonin Koemaniin.

Maalivahti Neton mahdollinen tulevaisuus Evertonin kanssa on vastaavasti mielenkiintoinen. Seurassaan Gianluigi Buffonin varjoon jäänyt Neto tekee lähteen mukaan sopimuksen englantilaisten kanssa korkeintaan b-suunnitelmaksi.