Uutisoimme aiemmin brasilialaisen Oscarin joukkokärhämään johtaneesta hölmöilystä Kiinan Superliigassa.

Kiinan Palloliitto on nyt langettanut Oscarille tahallisiksi tulkituista potkuista mojovan kahdeksan ottelun pelikiellon, kertoo Goal. Tämä tarkoittaa sitä, että mies saa pelata parhaillaan käynnissä olevalla kaudella seuraavan kerran 13.8.

Ottelukiellon lisäksi brasilialainen joutuu maksamaan 4500 euron sakon Palloliitolle. Oscarin laskennallinen tuntipalkka seurajoukkueessa SIPG Shanghaissa on 2400 euroa, joten sakon maksaminen tuskin koituu miehelle ongelmaksi.

Kiinan Palloliitto kutsui Oscarin tekoa epämoraaliseksi. Liitto kertoo pitävänsä kiinni kurista ja hyvistä tavoista. Tällaiseen käytökseen eivät väkivaltaiset teot kuulu.

Palloliitto toivoo rangaistuksellaan antavan esimerkin muille pelaajille ja seuroille ja ennen kaikkea Oscarille.