RoPS:n tähtipelaaja David Addy jättää rovaniemeläiset ja on suuntaamassa muualle kesken kauden. Seurajohdolla oli jo pidempään tiedossa, ettei Ghanan maajoukkuemies pelaa koko kautta RoPS:ssa.

Addy ehti pelata 15 ottelussa ja viimeiseksi jäi Lapin derby PS Kemiä vastaan. Muun muassa Portugalin ja Belgian pääsarjassa pelanneelle Addylle jäi lämpimät muistot napapiiriltä.

– Tämä oli minulle kaikkiaan hyvä kokemus. Ennen Rovaniemelle saapumista pelkäsin, että nämä tulisivat olemaan urani vaikeimmat kolme kuukautta.

– Kävikin täysin päinvastoin. Yleensä uuteen seuraan sisään pääseminen on vaikeaa, mutta täällä tunnelma oli aina rento, ja se oli kaikkein tärkeintä. Nautin todellakin olostani. Siitä iso kiitos kuuluu pelaajille, pukuhuoneelle ja kaikelle, Addy kertoi seuran nettisivuilla.

Puolustaja ei vielä paljastanut, mihin on seuraavaksi menossa, mutta avasi seuraavan testijakson sijaintia hieman.

– Sen verran voin paljastaa, että suunta ei ole lähelläkään Pohjoismaita, mutta pysytään kuitenkin vahvasti Euroopassa. Toivotaan parasta. Asiat ottavat tällä hetkellä positiivisia askelia ja kenties piakkoin voisi olla taas uutisia kerrottavana, Addy kertoi.

Katso Addyn tunteikas jäähyväispuhe joukkueelle bussimatkalta alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Lähde: RoPS