Upea urheiluteko MLS:ssa – vastustajan rehellisyys pyörsi tuomarin päätöksen

© Kuva: Getty Images

Pohjois-Amerikan Major League Soccerissa nähtiin lauantaina hieno urheiluteko, kun DC Unitedin Luciano Acostan punainen kortti kumottiin Philadelphia Unionin Haris Medunjaninin rehellisyyden johdosta.

Acosta taisteli toisella jaksolla pallosta Medunjaninin kanssa sivurajan tuntumassa. Medunjanin kaatui ja erotuomari Sorin Stoica nosti hämmentyneelle Acostalle tilanteesta suoraan punaisen kortin.

Molempien joukkueiden pelaajat hämmästelivät tuomion kovuutta, ja Medunjanin päätti puuttua peliin.

Hän sanoi tuomarille, että rike ei ollut punaisen kortin arvoinen. Stoica kuunteli Medunjaninin version tilanteesta ja päätti kumota Acostan punaisen kortin jo ennen kuin tämä kerkesi suihkuun. Lopulta Acosta ei saanut välikohtauksesta korttia ollenkaan.

Ottelun jälkeen Medunjanin kertoi, että hän puhui Acostan kanssa rikkeestä ja ymmärsi, että hänen oli tehtävä jotain.

– Menin tuomarin luokse ja hän sanoi: ”Hän potkaisi sinua”, mihin minä vastasin: ”Minusta hän ei potkaissut, se oli enemmänkin vain tönäisy, joten se ei ollut punaisen arvoinen”, sanoi Medunjanin Goalin mukaan.

– Se ei ole mikään ongelma. On oltava rehellinen. En tuntenut mitään potkua, se oli vain tönäisy.

Peli päättyi Philadelphian 1-0-voittoon.