TPS kohtasi keskiviikkona Ykkösessä EIF:n. Turkulaiset eivät paljoa ottelussa aikailleet, sillä he käytännössä ratkaisivat ottelun ensimmäisen 38 minuutin aikana, kun taululle iskettiin lukemat 5-0. Sen jälkeen TPS hölläsi hieman kaasua ja ottelu päättyi kovasta alkuvauhdista huolimatta lukemiin 6-0.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen hämmästeli omiensa vahvaa ensimmäisen puoliajan esitystä.

– En muista sellaista puoliaikaa koko valmennusuraltani. Niiden viiden maalin eteen tehtiin kuitenkin paljon töitä ja kaikki olivat niin sanottuja tehtyjä maaleja. Paikat käytettiin erinomaisesti hyväksi, mutta kyllä niitä paikkoja myös luotiin, Laurikainen painotti seuran sivuilla.

EIF:n päävalmentaja Jens Mattfolk harmitteli omiensa puolustuspelaamista.

– Puolustimme ensimmäisellä puoliajalla todella huonosti. TPS vaan jyräsi ylitsemme ja teki paikoistaan maalit kovalla prosentilla, Mattfolk murehti.

Toisella puoliajalla TPS otti hieman jalkaa pois kaasulta ja antoi peliaikaa myös nuorille pelaajille, kun 18-vuotias Juho Montola ja 17-vuotias Erik Mirel juoksivat kentälle.

– Hidastimme hieman vauhtia tarkoituksella toisella puoliajalla, koska Honka tulee vastaan jo lauantaina Espoossa. Vaihtopenkkimme on ollut viime otteluissa aikamoisen kapea, joten Montolalle, ja nyt myös Mirelille on pystytty antamaan vastuuta.