Liverpoolin organisaatiosta viime vuonna vapautettu puolustaja Ryan McLaughlin, 22, aiheutti hämmennystä Twitterissä, kun hän kertoi liittyvänsä Barcelonaan.

– Uusi luku. Kiitos kaikille viesteistä. Olen erittäin innoissani, kun pääsen aloittamaan Barcelonan kaltaisessa isossa seurassa. Tämä on suuri kunnia. #viscabarca #gracias, kirjoitti McLaughlin Twitter-tililleen.

Hän lisäsi kirjoitukseensa mukaan kuvan, jossa hän poseeraa Barcelonan pelipaidan kanssa joukkueen stadionilla, Camp Noulla.

Katso kuva alta. Jos kuvaa ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ryan McLaughlin 🇵🇸

@RyanMcL2
New chapter. Thanks for the messages everyone buzzing to get started at such a big club like Barcelona. Honoured 🙌🏻 #viscabarca #gracias

Liverpool Echon mukaan joku oli jopa päivittänyt McLaughlinin Wikipedia-sivulle, että hän on siirtynyt Barcelonaan, ja huijaus oli valmis.

Myöhemmin paljastui, että McLaughlin oli vain lomailemassa Barcelonassa ja päätti hauskuuttaa seuraajiaan. Skeptisimmät ymmärsivät heti, mistä on kyse, mutta monelle jekku meni täydestä.

McLaughlinin twiitti poiki myös huvittavia vastauksia.

– Mihin (Lionel) Messi menee nyt? kyseli käyttäjä Paul Mordue.

– Loistava hankinta Barcelonalta. Hän on juuri sitä, mitä he kaipasivat viime kaudella, täsmensi Ryan Millar.

Pohjois-Irlantia maajoukkuetasolla edustava McLaughlin liittyi Liverpoolin organisaatioon vuonna 2011, mutta ei ikinä yltänyt edustusjoukkueen kokoonpanoon asti. Hänet vapautettiin viime kesänä ja hän siirtyi Englannin kolmannen sarjatason Oldham Athleticiin, jossa pelejä kertyi viime kaudella 43 kappaletta.