Omena ei ole pudonnut kauas puusta, kun puhutaan hollantilaislegenda Patrick Kluivertista ja hänen jälkikasvustaan.

Kluivert, 41, oli Jari Litmasen kanssa voittamassa Mestarien liigaa Ajaxissa ja pelasi hienolla urallaan myös muun muassa AC Milanissa ja FC Barcelonassa, minkä lisäksi hän kuului Hollannin maajoukkueen ehdottomaan vakiokalustoon.

Patrickin poika Justin Kluivert, 18, starttailee ammattilaisuraansa isänsä tavoin Ajaxissa, jonka kanssa hän selvityi viime kaudella Eurooppa-liigaan finaaliin. Loppuottelussa Manchester United oli kuitenkin vahvempi lukemin 2-0.

Pojista nuorin eli Shane Kluivert on vasta 9-vuotias, mutta hänenkin jalkapallouransa on jo kovassa nousujohteessa. Shane edustaa Ranskan suurseuraa Paris Saint-Germainia, jossa hänen isänsä toimi vielä hiljattain jalkapallotoimen johtajana, ja hän allekirjoitti juuri ensimmäisen sopimuksensa yhdysvaltalaisen urheiluvaatejätin Niken kanssa.

– Olen erittäin ylpeä allekirjoitettuani ensimmäisen sopimukseni Niken kanssa, kirjoitti Shane Instagram-tililleen, jossa häntä seuraa jo yli 120 000 silmäparia. Katso kuva alta tai tästä.