HIFK:n avainpelaajiin kuuluva Pauli Kuusijärvi joutuu leikkaukseen, seura kertoi nettisivuillaan. Kuusijärvi loukkasi polvensa KuPS:a vastaan pelatussa ottelussa 17.7.

Tutkimukset osoittivat, että topparina pelaavan Kuusijärven vamma vaatii leikkaushoitoa ja kuntoutukseen menee arviolta puoli vuotta. Kuusijärvellä on ollut ongelmia polven kanssa jo talvikauden harjoitusotteluista lähtien.

– Alkukauden vaikean loukkaantumisen jälkeen tuntuu turhauttavalta, että heti kun pääsi kunnon pelikuntoon niin joutuu jättämään pelikentät pidemmäksi aikaa. Ensimmäinen ajatukseni heti ”tuomion” kuultuani oli, että kun vaan saisi aloittaa kuntouttamisen. Tämä on elämäni ensimmäinen polvileikkaus, mutta uskon, että olen selvittänyt elämässäni tiukempiakin paikkoja, joten otetaan tämäkin haasteena, Kuusijärvi sanoi.

Kuusijärvellä on sopimus IFK:n kanssa myös ensi kaudesta, joten pelit punapaidoissa jatkuvat. Tällä kaudella mies pystyi pelaamaan vain seitsemän ottelua Veikkausliigassa

– Tarkoitus on skulata Veikkausliigaa HIFK:n paidassa myös ensi kaudella ja käydä nikkaamassa perinteeksi muodostunut voittomaali Klackenin (IFK:n kannattajakatsomon) edessä, Kuusijärvi sanoi.

Puolustaja julkaisi Twitterissä kuvan sairaalasta ja vitsaili kuvatekstissä, ettei vihreän pukemisesta ole koskaan mitään hyvää seurannut.

– Kun ystävällinen rouva pyytää pukemaan vihreätä päälle, ei yleensä seuraa kovin hyvää, mies kirjoitti.

Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.