IFK Mariehamnin eurovastustaja saamassa kovan vahvistuksen Benficasta

© Kuva: Getty Images

IFK Mariehamnin Mestarien liigan karsintavastustaja Legia Varsova on saamassa kovan vahvistuksen riveihinsä, kertoo legionisci.com -sivusto.

Portugalilaisseura Benfican laitapuolustaja Hildeberto Pereira, 22, aloitti maanantaina aamulla lääkärintarkistuksensa Puolan mestarin kanssa. Muodollisuuksien jälkeen Pereira allekirjoittaa sopimuksen Legian kanssa.

Viime kauden hän vietti lainalla Englannin Mestaruussarjan Nottingham Forestissa, jossa hän pelasi 22 sarjaottelua tehden kaksi maalia ja antaen kaksi maalisyöttöä.

Ennen lainakomennustaan hyökkäävä portugalilaispuolustaja Pereira vietti kuusi vuotta Benfican juniori- ja reservijoukkueissa. Hän on pelannut muun muassa 20 ottelua UEFA Youth Leaguessa, jossa hän viimeisteli yhdeksän maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Viime kaudella Benfica voitti Portugalin mestaruuden kuuden pisteen erolla FC Portoon, joten se etenee suoraan Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Pereira ei ole täten pelannut Benfican kanssa karsintapelejä ja on edustuskelpoinen Legia Varsovan europeleihin.

IFK Mariehamn kohtaa Legia Varsovan toisen karsintakierroksen kotiottelussa keskiviikkona klo 21:00 Wiklöf Holding Arenalla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.