Euroopan kenttiä lainapelaajana viime vuodet kiertänyt Liverpoolin Lazar Markovic on jälleen lähdössä kohti uusia haasteita, kertoo Goal.

Lähteen mukaan serbialaista koitetaan myydä tänä kesänä, jotta Liverpool saisi lisää tilaa rosteriinsa. Muun muassa Watfordin, sekä Leicester Cityn kerrotaan olevan kiinnostuneita hyökkääjän palveluksista. Vastaavasti Fiorentinan tiedetään havittelevan nuorukaista riveihinsä.

Liverpool hankki 23-vuotiaan Markovicin kesällä 2014 Benficasta 25 miljoonan euron siirtohinnalla. Mies ei kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan seurajohtoa. Näin ollen häntä on viime kausien aikana lainattu muun muassa Fenerbacheen, Sportingiin sekä Hull cityyn.

Ikäänsä nähden varsin paljon kokemusta keränneestä pelaajasta toivotaan Liverpoolissa noin 20 miljoonan euron myyntihintaa.