Manchester Cityssa kolme kautta pelannut Jesus Navas on sopinut alustavasti paluusta kasvattiseuraansa Sevilla FC:hen, kertoo The Sun. Navas palannee Espanjaan lopullisella myyntisopimuksella. Tunteiden täyttämää paluuta miehen ensimmäiseen ja hyvin pitkäaikaiseen seuraan on spekuloitu jo pidempään.

Vuonna 2013 mies hankittiin Cityyn vajaan 20 miljoonan euron siirtosummalla. Espanjalainen teki läpimurron seurassa nopeasti ja auttoi seuraa voittamaan Valioliigan mestaruuden heti ensimmäisellä kaudella.

Viime kaudella mies kuitenkin putosi Cityn sisäisessä nokkimisjärjestyksessä. Nyt miehen tie Englannissa näyttää tulleen päätökseen ja uran loppunäytös esitettäneen La Ligassa.

Jahka lähde on oikeassa, toteuttaa Navas viimein Sevillan kannattajien haaveet paluusta. Ammattilaisuransa aikana Navas onkin saavuttanut uskomattomat 394 esiintymistä Sevillan paidassa.