Jalkapallojoukkueet ovat viime aikoina päättäneet ottaa kaiken ilon irti sosiaalisesta mediasta. Tänä kesänä ovat yleistyneet varsinkin erikoiset pelaajahankinnoista kertovat tiedotukset, jotka ovat ennen noudattaneet varsin tuttua kaavaa: muutaman rivin esittely uudesta vahvistuksesta ja sopimuksesta sekä lyhyet kommentit pelaajalta.

AS Roma tiedotti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä hankkineensa laitapuolustaja Aleksandar Kolarovin riveihinsä Manchester Citystä viiden miljoonan euron kaupassa. Perinteisen tekstitiedotteen lisäksi Roma lisäsi Twitter-tililleen videon, jossa Kolarov, 31, ja seuran työntekijä suunnittelevat esittelyvideota hänelle.

Työntekijä kertoo Kolaroville ideansa videosta, jossa serbialaispuolustaja muun muassa kidnapataan ja hänen uusi joukkuekaverinsa Radja Nainggolan pelastaa hänet, minkä jälkeen Kolarov pakenee kaappajiaan autolla ympäri Bostonin katujen.

Esittelyn päätteeksi Kolarov kertoo ytimekkäästi mielipiteensä videosta ja poistuu paikalta.

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.