Tanskan liigan kausi on alkanut suomalaisedusteisen FC Midtjyllandin osalta vaihtelevasti. Avauspelissä tuli kunnolla kuokkaan (0-4) Bröndbyltä, mutta toisessa pelissä joukkue kukisti Silkeborgin kotonaan 2-0.

Tim Sparvin, Markus Halstin ja Kaan Kairisen Midtjylland pelaa torstaina vieraissa puolalaista Arka Gdyniaa vastaan Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella. Betsafe-sivusto uskoo, että europeliurakalla on merkitystä sunnuntain sarjapelissä Randersia vastaan.

– Midtjylland on materiaaliltaan Randersia parempi nippu, mutta nähtäväksi jää, laitetaanko suomalaisedusteisessa seurassa paukut täysillä likoon Eurooppaan pääsyn puolesta. Siinä tapauksessa Randersille aukeaisi pieni sauma. Midtjylland on kaikesta huolimatta pelin selkeä suosikki, mutta europelien pelaaminen painaa vaakakupissa sen verran, ettei välttämättä kannata veikata Sparvin ja kumppanien suoraa voittoa, Betsafen sivuilla kirjoitetaan.

Randers on kerännyt yhden pisteen kauden kahdesta pelistään. Maalihanoja joukkue ei ole vielä saanut tällä sesongilla auki. Ei olisi suurikaan yllätys, jos Midtjylland ottaisi sunnuntaina kotivoiton.