Suomijalkapallon ikilupaus vakuuttaa testiseurassa – kutsuuko Espanjan kolmostaso?

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Pikkuhuuhkajien entinen hyökkääjä Lauri Dalla Valle on parhaillaan testillä Espanjan kolmannen sarjatason, Segunda Division B:n, San Fernando CD:ssä.

Dalla Valle, 25, on ehtinyt pelata Espanjassa jo kahdessa testipelissä, joissa hän on otteluraporttien mukaan esiintynyt kiitettävästi.

Ensimmäisessä ottelussa San Fernando kaatoi Juventud Sanluquenan lukemin 5-0. Dalla Valle esiintyi otteluraportin mukaan edukseen, mutta ei onnistunut vielä maalinteossa.

Toisessa testipelissä suomalaishyökkääjä avasi San Fernandon maalijuhlat 5-1-voitossa GE Bazan CF:ää vastaan. Avausosumansa lisäksi Dalla Valle teki esityön Oscar Martinin toiseen maaliin.

Juniorivuotensa Dalla Valle vietti Joensuun Jipossa, josta hän siirtyi vuonna 2007 Englannin suurseura Liverpooliin. Akatemia- ja reservijoukkueissa maaleja syntyi vielä kosolti, mutta Liverpoolin edustusjoukkueessa hän esiintyi vain kerran.

Vuonna 2010 Dalla Valle siirtyi vaihtokaupassa Fulhamiin, minkä jälkeen suomalaishyökkääjän tie on vienyt Englannin alasarjojen, Skotlannin, Norjan ja Belgian kautta nyt Espanjaan.

Hän on ollut vapaana agenttina viime vuoden kesästä lähtien.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!