Swansea City vahvisti torstaina hankkineensa espanjalaisen keskikenttäpelaajan Roque Mesan, 28, Espanjan La Ligan UD Las Palmasista. Seura kertoo verkkosivuillaan kaupan hinnaksi 11 miljoonaa puntaa (noin 12,5 miljoonaa euroa).

Syöttökoneena tunnettu Mesa pelasi vakuuttavan kauden Espanjan pääsarjassa ja hän toivoo hyvän vireensä jatkuvan myös Etelä-Walesin suurjoukkueessa. Hänellä oli viime kaudella La Ligan kolmanneksi eniten syöttöjä per ottelu ja koko sarjan neljänneksi paras syöttöprosentti.

Mesa toivoo, että hyvät otteet Valioliigassa poikisivat kutsun myös maajoukkueeseen. Samaa toivonee hänen vaimonsakin.

– Se on sellainen pieni lupaus, jonka tein vaimolleni. Sanoin hänelle, etten aja viiksiäni ennen kuin saan kutsun Espanjan maajoukkueeseen, selventää Swansean hankinta seuran verkkosivuilla.

Swansea City AFC

@SwansOfficial
"It's a small promise with my wife." 😁

The story behind @RoqueM26's moustache 👉 swanseacity.com/news/roque-mes…